Onderzoek hoe buitenactiviteiten tijdens de coronacrisis ons mentaal welzijn beïnvloeden | Compendium Coast and Sea

Onderzoek hoe buitenactiviteiten tijdens de coronacrisis ons mentaal welzijn beïnvloeden

Aan de hand van een korte enquête willen onderzoekers van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ), de Universiteit Gent en Katholieke Universiteit Leuven nagaan hoe buitenactiviteiten onze emoties en gezondheid beïnvloeden, gezien de huidige situatie. Deelname aan de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De vragen polsen naar wie je bent, wat je doet, en hoe je je voelt, en dit in verband met jouw activiteiten buitenshuis.

Jouw gegevens worden op een vertrouwelijke manier verwerkt en er zijn geen risico's verbonden aan dit onderzoek. U hebt op elk moment het recht om je toestemming tot dit onderzoek in te trekken zonder opgave van redenen.

Als je persoonlijk op de hoogte wilt worden gebracht van de resultaten van dit onderzoek, kan je e-mailen naar marine.severin@vliz.be. Ook bij vragen over deze studie, kan je op hetzelfde emailadres terecht.

Hulp bij errors: Hoewel het enquêteformulier in principe op alle moderne desktop browsers ingevuld kan worden, is het aangeraden om Mozilla Firefox te gebruiken. Surf naar onderstaande website om deze te installeren of updaten. https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/
 

Link: https://tpsurvey.ugent.be/limesurvey315/index.php/726526?lang=nl